top of page
3-2.jpg

Misschien heb je al een idee over hoe jullie dag eruit gaat zien, misschien droom je er al jaren over, maar soms heb je gewoon nog geen idee. Waar ga je beginnen? 1001 ideeën omvormen tot een prachtige onvergetelijke belevenis. Hoe combineer je jullie wensen? Hoe zorg je voor een mooi afgestemd geheel. Hoe wordt het echt persoonlijk? Samen gooien we al die ideeën in een trechter en ontwerpen een onvergetelijke unieke belevenis met een persoonlijke twist.

Het bruisend breinen pakket

is te reserveren voor 395,- euro

ca 6 uur 

hoed_edited.jpg

Yes! genoeg ideeën over hoe  jullie droomdag er uit gaat zien, maar die planning?! Waar je moet beginnen en wat je allemaal moet regelen?

Uiteraard mag een overzichtelijk draaiboek met daarin in ieder geval een gecoördineerde tijdlijn en alle afspraken gemaakt met leveranciers niet ontbreken. Budget bewaking, minder keuze stress bij het kiezen van de juiste locatie, de styling, al dat lekkers wat er op een dag passeert,  het kiezen van een fotograaf en waar moet je dan op letten als je die leveranciers spreekt en boekt. flowers, styling you name it! en natuurlijk de tafelschikking. Graag help ik jullie met het in kaart brengen van jullie wensen en creëer ik een overzichtelijk, gedetailleerd, uniek en persoonlijk ontwerp voor jullie bruiloft 

Zichtbaar zorgeloos genieten

is te reserveren voor 795,- euro

ca 12 uur

DSC_8500-2.jpg

Jij hebt een verhaal te vertellen! Maar nu jullie liefde nog vertalen in woord. En dat is precies waar ik bij kan helpen. Samen creëren we een onbeschrijfelijk liefdes verhaal. Eentje die je in je hart raakt. Vol betekenis en verbinding. Eentje die je ondertekend, persoonlijk en uniek..

Binnenkort te reserveren

DSC_7909.jpg

Behind you, all your memories.

Before you, all your dreams.

Around you, all who love you. 

Within you, all you need

Prijzen en informatie verkrijgbaar via onderstaande link.

Signature Snapshots

wordt uitgevoerd door

Fotomar

bottom of page