A Souvenir of Love

  • Facebookpagina Weddingplanner
  • Pinterest van Fotomar. Trouwen
  • Instagram Weddingplanner Trouwen
© 2019 Alle rechten voorbehouden Fotomar
2019-trouwplannen-stempel.png
badge_white_nl.png

Wil je iets meer te weten komen over mij?

Bedankt voor je interesse! Wat leuk dat je er bent!

 

Graag wil ik je iets meer vertellen over mijzelf en mijn mooie bedrijf.

 

Mijn passies zijn, fotografie in al zijn mooie vormen. Lekker koken en tafelen met vrienden maar ook van bijzondere stukjes vd wereld zien.

Ik kan enorm genieten van kleine dingen, zoals een kop (goeie losse) thee, natuurlijk met een lekker stukje chocola en ik geniet elke dag intens van mijn twee heerlijke ondeugende knullen Jelle en Niels. 

 

De afgelopen jaren heb ik gewerkt als reis-adviseuse en heb me laten inspireren door vele prachtige bestemmingen.

 

Februari 2009 gaf ik het JA woord aan mijn levenspartner en rots in de branding, Tom. Trouwen was altijd mijn grote droom. Samen strandde we op het zonovergoten Jamaica, het land van Bob Marley. Daar spraken we onze gelofte naar elkaar uit. One love, One heart.

 

14 februari 2014, startte we ons bedrijf Fotomar, gespecialiseerd in  huwelijksfotografie. Met veel liefde hebben wij inmiddels veel mooie opdrachten mogen schieten. Fotograferen doen we nog steeds. Je kunt ons vinden via www.fotomar.nl maar dat is weer een ander verhaal.........

 

Signature Weddings is ontstaan tijdens mijn opleiding tot

professioneel weddingplanner bij het Weddingplanners Institute in Nieuwegein. Dankzij de deskundige en liefdevolle begeleiding van een fantastisch team met professionals, werd ik uitgedaagd om op zoek te gaan naar waar ik voor sta en wie ik wil zijn, naar mijn eigen unieke identiteit. Een handtekening, ook wel signatuur, heeft 2 functies: Het vaststellen van iemands identiteit en de vaststelling van de wil van de desbetreffende persoon.

Je zegt als het ware: Hier ben ik en hier ben ik het mee eens.

Een handtekening wordt ook gegeven als souvenir.

 

Dit is wat ik graag wil geven, een souvenir. A souvenir of Love

 

In het logo heb gekozen voor een Calla lelie, de lelie staat voor zuiverheid, sympathie, schoonheid en geluk. In de tijd van de Romeinen en de Grieken werd de bloem gezien als bloem van de liefde en de kelk als beker om mee te proosten. 

 

Laten we proosten op de liefde!

Met liefde creëer ik een belevenis, voor iedere bruiloft een eigen stijl.

(Alle foto's gebruikt op deze website zijn gemaakt door of in opdracht van  Fotomar)

Marjolein