A Souvenir of Love

  • Facebookpagina Weddingplanner
  • Pinterest van Fotomar. Trouwen
  • Instagram Weddingplanner Trouwen
© 2019 Alle rechten voorbehouden Fotomar
2019-trouwplannen-stempel.png
badge_white_nl.png

Waar kunnen we je mee van dienst zijn ?

Wat kan ik voor je regelen als weddingplanner?
Weddingplanner

Wedding Design

Daar was ineens dat aanzoek....and.... You said Yes!!

Maar waar ga je beginnen? Let's design your dream day. 1001 ideeën omvormen tot een prachtige onvergetelijke belevenis. Hoe combineer je jullie wensen? Hoe wordt het echt persoonlijk? Samen gooien we al die ideeën in een trechter en ontwerpen een onvergetelijke belevenis met een persoonlijke twist.

Niet heel de aanloop of tijdens de dag hulp nodig? Maar wel graag de tools om aan de slag te gaan? Ik help jullie graag op weg.

 

Ceremoniemeester

Daar sta je dan. Net aan tafel en dan komt de ballonnen leverancier het klapstuk van de avond brengen. Bij de installatie gaat het mis. 150 mini ballonnen knallen en liggen door de zaal verspreid. Net op tijd alles in orde en dan komen de eerste gasten al binnen. Dat wil je je niet eens voorstellen toch? Je hebt je beste vriend of vriendin, je zus of broer of wie je ook in gedachten had toch veel liever bij je aan tafel? Zomaar een voorbeeld uit de praktijk. Het voordeel van het inzetten van een professionele ceremoniemeester is dat je dit soort ongemakken voorkomt. Natuurlijk zijn er genoeg belangrijke momenten waarbij je je naasten kunt betrekken tijdens jullie droomdag, maar net zo graag genieten ze met jullie mee.

Tijdens jullie droomdag laat ik niets aan het toeval over. Gaat er onverwacht wat mis? Dan lossen we dat op! Ik ben het aanspreekpunt voor alle gasten en zorg ervoor dat jullie zorgeloos en optimaal kunnen genieten van jullie dag. Een droomdag van begin tot eind.

 

Weddingplanner

Jullie gaan trouwen! WAUW!! Gefeliciteerd!!

Let's dream your day....

 

Misschien heb je al een idee over hoe jullie dat eruit gaat zien, misschien droom je er al jaren over, maar soms heb je gewoon nog geen idee.

Geen zorgen, ik denk graag met jullie mee!

 

Als gediplomeerd weddingplanner ondersteun ik graag met raad en daad.

 

Zorgeloos genieten?

Een kleine greep van mogelijkheden waarmee ik jullie graag van dienst ben......

Een overzichtelijk termijn planning mag niet ontbreken, Een uitgebreid draaiboek met daarin in ieder geval een gecoördineerde tijdlijn en alle afspraken gemaakt met leveranciers. Budget bewaking, minder keuze stress bij het kiezen van de juiste locatie, de styling, al dat lekkers  een goeie fotograaf waar moet je dan op letten, flowers en natuurlijk de tafelschikking.Tijdens de dag ontvang ik de gasten en leveranciers en ben ik aanspreekpunt... dus geen stress!! 

 

Sit down and relax. Enjoy this beautiful ride!

Let's meet up. Ik ben onwijs benieuwd naar jullie verhaal en wat ik voor jullie kan betekenen.